Psykoanalyytikko psykoterapeutti psykologi Max Ervast

Oma taustani

Peruskoulutukseni on psykologi, olen vaativan erityistason psykoterapeutti ja psykoanalyytikko IPA (kouluttajapsykoterapeutti).

Psykologina minulla on laaja kokemus HUS:in aikuisten psykiatrian ja myös nuorisopsykiatrian erikoissairaanhoidosta. Vuodesta 2011 olen toiminut omalla vastaanotolla psykoterapeuttina. Opiskelin ensin psykoanalyyttiseksi yksilöpsykoterapeutiksi (4-v.) ja syvensin sitten psykodynaamista osaamistani opiskelemalla psykoanalyytikoksi (5-v.). Opetan nykyään psykoterapeuttikoulutuksissa, luennoin ja työnohjaan psykoterapeutteja. Olen myös pitkään toiminut erityisasiantuntijana Psykologiliitossa

Puhun ruotsia, suomea ja englantia.

Suomen Psykoanalyyttiinen Yhdistys on yhteistyössä Turun yliopiston kanssa kouluttanut minut psykoanalyytikko-psykoterapeutiksi ja psykoterapeuttien kouluttajaksi. Finlands Svenska Psykoterapiföreningen on kouluttanut minut psykoterapeutiksi. Psykologiksi valmistuin Åbo Akademista. Opiskelin myös filosofiaa ja psykiatriaa yliopistossa. Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valvira (ent. TEO) on hyväksynyt psykologi ja psykoterapeutti koulutukseni.

Kela on hyväksynyt minut psykoterapeutiksi ja voi myöntää avustuksia psykoterapiaa ja psykoanalyysia varten, sekä aikuisille että nuorille.

Olen jäsen psykoterapiayhdistyksessä Suomen Psykoanalyyttinen yhdistys ja sen kansainvälisessä järjestössä IPA.

Mutta ennen kaikkea olen ihminen ihmistä varten.